
Ferran adriá " El mite de la cuina Espanyola!!
Segons els especialistes, Ferràn Adrià està entre els primers del món!
entre ell i el seu nou restaurant "BULLI"( considerat el millor del món (Telf: 972 150 457) el qual podem trobar a Roses (Girona) Cala Montjoi*****MH, sembla que ha aconseguit fulminar els principis inamovibles de la cuina, i ha proporcionat nous sentits, noves dimensions, amb els que impactar la sensualitat humana. Gust, olfacte, vista, tacte i inclus oide, participen en cada una de les creacions que es converteixen en un homenatge al pròpi comensal.
En aquest restaurant ho podem trobar plats tant extranys com "llet elèctrica o terra de xocolata".
Menjar en aquest restaurant és molt car, té un cost aproximat de 200 euros per persona.
PERSONALMENT EM QUEDO AMB UNA BONA BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES. SA I TRADICIONAL.
Segons els especialistes, Ferràn Adrià està entre els primers del món!
entre ell i el seu nou restaurant "BULLI"( considerat el millor del món (Telf: 972 150 457) el qual podem trobar a Roses (Girona) Cala Montjoi*****MH, sembla que ha aconseguit fulminar els principis inamovibles de la cuina, i ha proporcionat nous sentits, noves dimensions, amb els que impactar la sensualitat humana. Gust, olfacte, vista, tacte i inclus oide, participen en cada una de les creacions que es converteixen en un homenatge al pròpi comensal.
En aquest restaurant ho podem trobar plats tant extranys com "llet elèctrica o terra de xocolata".
Menjar en aquest restaurant és molt car, té un cost aproximat de 200 euros per persona.
PERSONALMENT EM QUEDO AMB UNA BONA BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES. SA I TRADICIONAL.
No hay comentarios:
Publicar un comentario